no gratulacje, bardzo mi sie podoba może sie zamienimy???
:P
:P
ops: no to chyba tyle jak narazie :? Ogólnie mówiąc, to przymierzam się do zrobienia tego. Kupienia tych mat itd. ale mam mieszane uczucia
Poprzednio w Felicji wymieniłem tylko stare głośniki na zestaw na zwrotnicach i była Zaje... różnica, a tu zapowiada sie kupa roboty... :|

) i naprawdę satysfakcja jest ogromna
Robiłem to na dwie tury, jeden dzień jedne wrota, kilka dni później drugie, przez ten czas jeździłem z jednymi po tłumieniu, drugimi jeszcze przed i wtedy zajefajnie słychać różnicę - na fabrycznych głośnikach

masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Po wymianie głośników owszem różnica była ale byłem lekko zwiedziony, że bas nie taki itp. Długo nie wytrzymałem i kupiłem zwykłe maty (przecież nie jestem audiofilem zeby płacić kilka set złotych za Dynamat) i spedziłem całą sobote na wygłuszaniu dzrzwi - jedna wartsta na dzrzwi i jedna warstawa na zaślepienie otworów montażowych. Skończyło sie tak że żona sie do mnie prawie całą niedziele nie odzywała (miałem wyskoczyć do garażu na godzinke) ale za to efekt wynagrodził wszystko. Grało conajmniej dwa razy lepiej. Tak jeździłem kilka miesięcy ale cały czas rosła we mnie myśl, że czegoś jeszcze brakuje
I tym sposobem w ostatni weekend dokupiłem jeszcze troche mat (Boll) i dodałem jedną warstwe na drzwi i nową warste od środka na boczki drzwi. I co? Znowu gra dwa razy lepiej niż dotychczas - niskie tony są wyraźne nawet kiedy radio gra cicho. Teraz jestem juz nareszcie zadowolony i jak pomyśle sobie jak to brzmiało na początku, to zrobiłbym to wszystko jeszcze raz bez wachania, naprawde
teraz głośniki! http://allegro.pl/item350619944_jbl_...sy_od_ss_.html wypatrzyłem sobie takie, tylko czy 10W mocy jest warte walenia motkiem w prowadnice szyby? Jak chcecie to moze zrobic bardzo szczegółową relacje rozebrania drzwi i całej reszty.
Albo szukaj innych dalej - tylko niekoniecznie na alledrogo.. Za 400pln kupisz już całkiem przyzwoity przód

Komentarz